Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Pillanatkép (Pécs Gringos - Budapest Cowboys2 68-6)

2009.04.27. 15:51 :: Beamen

Helyzet:
Labda: vhol a redzone ba
Idő: 1. félidő vége fele (kb 40 másodperc van vissza)

Eléggé beszorított minket a vendég offense, így még egy lapáttal rá kell tegyünk. Semmi gond... Már egy-két playen túlvagyok, megismerkedtem az ellenfél pár játékosával.
Megkaptam az instrukciókat a huddle-ön belül. Nagy vonalakban annyi, hogy szedjem le a labdást. :)

Elindul a play, két lépést teszek előre, és közbe folyamatosan lesem hogy mi folyik a pályán. Az irányító hátrál és már át is adja a labdát. A fal erőteljesen nyomul előre. Szemy (előttem lévő DE) két embert lefoglal, míg a center és az ő jobb oldalán levők a többiekkel gyűrik egymást. Amint meglátom kinél a labda már rohanok is be a folyóson amit nyitottak a futójuknak a Cowboyok. A fullback valahogy lecsúszik rólam, talán még a kezemmel löktem is rajta egyet, és máris szembe találkozom a labdással. Szélesre tárom a karomat, hogy biztosan keblemre ölelhessem.
Hatalmas csattanás... és már meg is vagy...
Nagy az öröm, mert az óra is pereg tovább amíg rendezik soraikat. Páran elismerően csapkodják a sisakomat. Jól esik a gratuláció, de az ütések erejét inkább hergelésként élem meg.

Következő play is elindul, és most a szélre futnak. Egy-két játékost lefoglalok hogy a többiek elérhessék a labdást.
Keserédes siker... Kicsit közelebb kerültek.
Semmi gond még mindig pereg az óra.

Következő playnél középső futással próbálkoznak. Nagy a tumultus, nem is igazán látom hogy ki mit csinál. Valahol benn lehet a labda. Mindenki tol mindenkit... Ez a mi szerencsénk... Mikor a végén a bírók megnézik hogy a labda holvan, egy pillanatra meg áll bennem az ütő... Benn van...
Kis tanácskozás a zebrák közt, merthogy időközben bekerült egy sárga zászló a pályára.
Hátulról tolták a labdást, így büntetést kapnak. 5yard. És mégegyszer támadhatnak ugyanis 1mp nél áll meg az óra. Ha kérjük... :)
Még szép! Ellenkező esetben TD-t írnak a másik csapat számlájára.

Egy másodperc, egy kisérlet és körülbelül 6 yard.
A fal megint előremozog, így nyílvánvaló hogy futás lesz. Mindenki tolódik a védelem baloldalára. Az offense a QB-nak blokkol. Gyönyörű nézni ahogy a csapattársaim kihúzzák az összes blokkolót az irányító elöl, majd a safety-nk pontot rak a play végére...

Kibekkeltük :)

Szólj hozzá!

Címkék: gringos cowboys2

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovethisgame.blog.hu/api/trackback/id/tr71089470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása