Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Pillanatkép (Pécs Gringos – Zala Predators 8-36)

2009.04.12. 11:06 :: Beamen

Újra mi jövünk... A "D"...

Szabályosan érzem a levegőbe a feszültséget. Külső LB vagyok pár play erejéig. Nem tudom ki találta ki vagy miért, de nem is ez a lényeg... Teszem a dolgomat.
Kezdődik. Feláll az Offense. Én igyekszem szorosan a scrimmige-hez állni.

Az irányító csinál egy fake-t, ami egy pillanatra engem is megtéveszt. A QB vak oldaláról támadok, amikor leesik hogy még nála a labda. Mindez pillanatok alatt történik. Még két lépésnyire lehetek tőle, amikor kiszúr, és elkezd kifordulni. Túl éles szögben jövök... Ez így nem lesz jó. Igyekszem görbíteni az utamat, hogy elérjem. Iszonyú gyors... Próbálok elébe vágni. Minden egyes lépésnél kicsit csavarok a bokámon hogy elkaphassam. Érzem hogy pattanásig feszülnek a szalagok. Már csak egy lépésnyire lehet. Nem vetődök! Biztosra kell menjek. Így is már 5 yarddal hátrébb van a kezdéstől.

Egyszercsak feltűnik vmi kék folt a jobb oldalamon. Mire ráeszmélnék hogy mi az, addigra már a padlóra küldtek. Mintha a tömeget hallanám ahogy felszisszen... Iszonyú blokkot kaptam...
De még nem volt sípszó. Hamar talpra ugrok, de már messze jár a labdás...
 

"Ahogy kell, sisakkal és vállvédővel kiblokkolt" Mondja az egyik edző miután rákérdeztem hogy mi volt az a kék folt amit láttam...

Gyors mérleg: kézfejem bedagadt; állkapcsom fáj, mozgatásra érzékeny

"Mert a futball háború, ahol vagy nyersz, vagy vesztesz. De ha vesztesz, viseld férfiként" /Minden héten háború/


 

Szólj hozzá!

Címkék: gringos predators

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovethisgame.blog.hu/api/trackback/id/tr911060678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása